HURTIG LEVERING - 1-2 HVERDAGE - GRATIS FRAGT FRA 249,-

Om trådløs opladning

Hvad er trådløs opladning?

Trådløs opladning betyder, at du kan oplade din telefon uden at anvende et kabel. For at begynde opladningen lægger du blot din telefon på den trådløse oplader, så starter opladningen automatisk.

Det er ikke alle telefoner som understøtter trådløs opladning. Sørg derfor for at tjekke om din telefon understøtter dette inden du køber en trådløs oplader. Dog er de fleste nyere telefoner kompatible med trådløs oplading. 

To standarder

Der findes flere standarder indenfor trådløs opladning, de mest kendte er Qi og PMA. De fleste nyere telefoner understøtter både QI- og PMA standarden. I de senseste år har QI gjort indpas som den mest populære standard, og bl.a. Apple anvender denne teknologi.

Hastighed

Trådløs opladning går lidt langsommere end klassisk opladning via kabel. Med en af vores trådløse opladere kan en Iphone 8 lade ca. 23% på 30 minutter. Tilkoblet en klassisk oplader med kabel, vil en Iphone 8 lade ca. 26% på 30 minutter.

For nørderne

Trådløs opladning er baseret på induktion, som kort fortalt betyder magnetisme. En kobberspole i opladeren skaber et magnetisk felt, som en modtagerspole i telefonen opfanger.

Når afsenderspolen registrerer, at modtagerspolen er tæt nok på, begynder elektroner at strømme rundt inde i afsenderspolen. Dette får elektronerne i modtagerspolen til at gøre det samme. Elektronernes bevægelse konverteres til energi, og derved oplades batteriet.

Enheder som er kompatible med vores trådløse opladere

Airpods Pro

Iphone 8

IPhone 8 Plus

Iphone X

Iphone XS

Iphone Xs Max

Iphone XR

Iphone 11

Iphone 11 Pro

Iphone 11 Pro Max

Iphone SE (2020)

Iphone 12

Iphone 12 Mini

Iphone 12 Pro

Iphone 12 Pro Max

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 10

Google Nexus 4

Google Nexus 5

Google Nexus 6

Google Pixel 3

Google Pixel 4

Google Pixel 5

En længere liste over telefoner som understøtter trådløs opladning kan findes her.